AMBYAR-DIDI KEMPOT [MUSIK LIRIK VIDEO HD UNOFFICIAL ]

1
Mixtube
Mixtube
18 Mar 2020

AMBYAR-DIDI

VIDEO MUSIK DENGAN LIRIK
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
LIRIK.

Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAK CIPTA HANYA MILIK PEMILIK LAGU YAITU DIDI KEMPOT DAN SEGENAP MANAJEMEN
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
KARENA SUPPORT DARI TEMAN TEMAN SEKALIAN SANGAT BERMANFAAT BAGI CHANNEL INI
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
JANGAN LUPA NYALAKAN LONCENG NOTIFIKASI UNTUK PEMBERITAHUAN KONTEN TERBARU DARI CHANNEL INI
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
-THANKSYOU-

didi kempot ambyar
didi kempot ambyar lirik
didi kempot ambyar mp3
download didi kempot ambyar
lagu didi kempot ambyar
lirik lagu didi kempot ambyar
chord ambyar didi kempot
download lagu didi kempot ambyar
didi kempot ambyar mp3 download
didi kempot
didi kempot mp3
didi kempot cidro
didi kempot pamer bojo
didi kempot sewu kuto
didi kempot kalung emas
didi kempot layang kangen
didi kempot chord
didi kempot banyu langit
didi kempot pamer bojo mp3
didi kempot mp3 download
didi kempot banyu langit mp3
didi kempot mp3 terbaru 2019
didi kempot terbaru
didi kempot stasiun balapan
didi kempot lirik
didi kempot kalung emas lirik
didi kempot full album
didi kempot sewu kuto lirik
didi kempot lagu
didi kempot suket teki
didi kempot album
didi kempot ambyar
didi kempot ancol
didi kempot alun alun nganjuk
didi kempot agama
didi kempot ademe kutho malang
didi kempot asli mana
didi kempot aku dudu rojo
didi kempot alun alun nganjuk lirik
didi kempot arum dalu
didi kempot adalah
didi kempot aku ngerti kowe
didi kempot album terbaru
didi kempot album 2019
didi kempot atiku loro
didi kempot album emas
didi kempot agus mulyadi
didi kempot atiku keloro loro
didi kempot aku ora iso mulih
didi kempot ambyar lirik
didi kempot bojo anyar
didi kempot bapak patah hati
didi kempot bruno mars
didi kempot banyu langit lirik
didi kempot banyu langit mp3 stafaband
didi kempot banyu langit chord
didi kempot banyu langit karaoke
didi kempot bojo anyar mp3 download
didi kempot bojo loro
didi kempot bapak
didi kempot banyu langit lyrics
didi kempot bungkus saja
didi kempot biografi
didi kempot baru
didi kempot belum menikah
didi kempot broken heart
didi kempot bojo anyar mp3
didi kempot bekupon omahe doro
didi kempot cendol dawet
didi kempot cidro lirik
didi kempot cidro chord
didi kempot campursari
didi kempot campursari koplo dengarkan
didi kempot chord gitar
didi kempot cik icik ibung
didi kempot cinta tak terpisahkan
didi kempot cidro janji lirik
didi kempot caping gunung
didi kempot cintaku tak terbatas waktu mp3
didi kempot cinta wonogiri
didi kempot chord pamer bojo
didi kempot cintaku tak terbatas waktu
didi kempot cidro live
didi kempot cinta tak terbatas waktu lirik
didi kempot chordtela
didi kempot cover mp3

Еще


Комментарии Сортировать

Комментариев нет